Zece angajaţi ai Serviciului de Înmatriculări din Timişoara au fost ridicaţi luni dimineaţă de ofiţerii DGA, fiind cercetaţi pentru luare de mită. Cei zece agenţi de poliţie din cadrul Serviciului de Inmatriculări Timişoara, ridicaţi pentru luare de mită de ofiţerii DGA, pretindeau sume cuprinse între 20 şi 100 de lei pentru rezolvarea mai rapidă a unor dosare de înmatriculare a maşinilor. În numai patru luni, cei zece agenţi au adunat 100.000 de lei. Ei au luat mită, în total, de 384 de ori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Cei zece angajaţi de la Serviciul de Înmatriculări Timişoara, ridicaţi pentru luare de mită, primeau între 20 şi 100 de lei pentru rezolvarea unor dosare de înmatriculare a maşinilor / În patru luni, au primit mită de 384 de ori

 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba despre zece angajaţi care au fost ridicaţi de ofiţerii DGA şi au fost duşi la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.
 
Ceele zece persoane sunt cercetate pentru luare de mită.
Potrivit aceloraşi surse, ei ar fi încasat sume de bani pentru a urgenta dosare de înmatriculare pentru maşini.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.