Şapte persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier produs pe DN 2, în judeţul Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Pompierii militari au fost alertaţi astăzi,  08 iunie, în jurul orei 12:35 despre producerea unui accident rutier pe DN 2 E 85, în localitatea Domneşti, în care au fost implicate un autoturism, în care se aflau 3 persoane, printre care şi un copil în vârstă de 5 ani, şi un autocar, în care se aflau şoferul şi 10 pasageri.  În urma impactului dintre acestea au rezultat 7 victime”, a transmis, joi, ISU Vrancea. 

Sursa citată a precizat că pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi echipaje de la  Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea (S.A.J.).

Echipajul SMURD, a preluat şi a transportat la spital victimele aflate în autoturism, respectiv, 2 femei şi 1 copil. Celelalte 4 victime au fost asistate la faţa locului de echipajele S.A.J., 2 dintre acestea au fost transportate la spital, iar 2 au refuzat transportul.

De asemenea, la locul intervenţiei, pompierii au asigurat măsurile necesare de prevenire şi stingere a incendiilor.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E85) Adjud-Focşani, la ieşirea din localitatea Adjud, din judeţul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar”, a transmis Centrul Infotrafic.

În urma accidentului, şase persoane au fost rănite, fiind evaluate medical. 

Sursa citată precizează că traficul este blocat pe sensul Adjud – Focşani, fiind deviat de poliţişti pe celălalt sens.

Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45 – 60 de minute.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.