Pompierii din Vrancea intervin, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a cuprins o casă de vacanţă situată în localitatea Soveja. Mai multe persoane care se aflau în vilă au ieşit înainte de venirea pompierilor. Traficul pe DN 2L este blocat pentru a permite intervenţia pompierilor. Mai multe persoane, între care doi pompieri, au necesitat îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Până la ora transmiterii acestei ştiri, la locul intervenţiei s-a acordat prim-ajutor calificat pentru doi servanţi din cadrul SVSU Câmpuri, unul având arsuri la un picior, iar celălalt suferind o plagă înţepată la o mână.

De asemenea, a fost acordat prim-ajutor proprietarului, lovit la coaste, dar şi altor două persoane, rude ale acestuia, care au suferit atacuri de panică.

Intervenţia de stingere a incendiului de la Soveja continuă. Incendiul a cuprins întreaga casă de vacanţă, formată din 3 corpuri de clădire P+1 şi anexe, pe o suprafaţă totală de circa 1.000 de metri pătraţi.

Conform ISU Vrancea, incendiul este localizat şi se lucrează la lichidare.

Treisprezece persoane aflate în imobil s-au autoevacuat înaintea sosirii pompierilor.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, incendiul a fost anunţat în jurul orei 9.45. Acolo s-au deplasat 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că focul se manifesta generalizat, la întreaga casă de vacanţă, cu parter plus etaj, pe o suprafaţă de circa 600 de metri pătraţi.

Mai multe persoane care se aflau în vilă se evacuaseră înainte de sosirea pompierilor, astfel că până în acest moment nu sunt victime.

Traficul pe DN2 L Tecuci-Lepşa este blocat în zona în care este casa de vacanţă şi deviat pe o rută ocolitoare, pentru a permite intervenţia pompierilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.