Un bărbat de 50 de ani a ameninţat, vineri după-amiază, că se va arunca de pe castelul de apă situat în apropierea Gării Bârlad, judeţul Vaslui, pompierii ajungând acolo cu mai multe autospeciale. Ei nu au putut însă amplasa perna de salvare din cauza unor garaje construite în zonă. După mai bine de trei ore, bărbatul a fost convins să coboare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”După aproximativ trei ore, persoana care ameninţa că vrea să se arunce de pe castelul de apă (de la o înălţime de peste 30 metri) a fost convinsă să renunţe la acest gest. Bărbatul în vârstă de 50 ani a coborât fără a fi nevoie de intervenţia pompierilor”, a transmis ISu Vaslui. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit ISU Vaslui, Detaşamentul de pompieri Bârlad intervine cu trei autospeciale şi echipaje specializate, pentru salvarea, iar la nevoie, acordarea primului ajutor unui bărbat care ameninţă că se va sinucide.

FOTO: ISU Vaslui
FOTO: ISU Vaslui

”Apelantul este un bărbat în vârstă de 50 ani care ameninţă că vrea să se arunce de pe castelul de apă aflat în apropierea gării CFR din municipiul Bârlad, pe strada Vasile Milea”, a arătat sursa citată.

Din cauza unor garaje construite în apropierea castelului de apă, pompierii nu pot amplasa perna de salvare, reprezentanţii ISU precizând că se încearcă poziţionarea autoscării mecanice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.