O fată de 13 ani din judeţul Vaslui, dispărută de acasă încă de luni, a fost dată dispărută de către familie, fiind căutată de poliţişti. Aceştia au cerut ajutorul populaţiei pentru găsirea ei. Marţi seară, adolescenta a fost găsită în localitatea de domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potriivt IPJ Vaslui, fata a fost găsită în localitatea de domiciliu, Zăpodeni, judeţul Vaslui.

”Minora nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a rămas în grija familiei”, a precizat sursa citată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La data de 11.09.2023, numita Sîrbu Adriana Georgiana, în vârstă de 13 ani, a plecat din localitatea Zăpodeni, comuna Zăpodeni, judeţul Vaslui, de la locuinţa părinţilor, şi nu a mai revenit la domiciliu până în prezent. În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute”, a transmis, marţi, IPJ Vaslui.

Poliţiştii au făcut publice şi semnalmentele fetei: înălţime 1,50 m, greutate 70 kg, păr negru lung, ochii căprui.

La momentul plecării, fata era îmbracată cu un tricou alb, pantaloni trei sferturi de culoare alb cu negru, iar în picioare avea o pereche de şlapi, de culoare gri.

”Dacă aţi văzut această persoană sau aveţi informaţii despre ea, anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi 112”, au mai transmis poliţiştii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.