Un copil de 6 ani din localitatea Buda, judeţul Vaslui, a suferit, duminică, arsuri de gradul 2, după ce a aruncat un recipient cu benzină în foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Medicii au stabilit că suprafaţa afectată este de 10%. 

Pompierii au aflat că mama copilului se afla în apropiere şi imediat cum acesta a fost cuprins de flăcări a aruncat cu apă pentru a-l salva. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Ambulanţa SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) intervine în localitatea Buda, comuna Oşeşti, pentru salvarea vieţii unui copil în vârstă de şase ani care a suferit arsuri după ce a aruncat un recipient cu benzină în foc”, a transmis, duminică, ISU Vaslui.  

Sursa citată a precizat că echipajul ajuns la faţa locului a constatat că pacientul a suferit arsuri de gradul 2 pe faţă şi pe corp.  

”Copilul a primit primul ajutor, iar acum este transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a mai precizat sursa citată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.