Doi tineri de 17 şi 21 de ani au fost căutaţi, sâmbătă după-amiază, în apele unei bălţi excavate, cu adâncimea de patru metri, în localitatea Ioneşti, judeţul Vâlcea. Acolo au fost solicitaţi şi scafandrii de la ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea fiind plecaţi în misiune în Argeş. Cei doi au fost găsiţi, dar nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Din păcate, după efectuarea manevrelor de resuscitare, la ora 15.59, a fost declarat decesul lui S. A., 17 ani”, a transmis ISU Vâlcea. 

De asemenea, sursa citată a precizat că, la ora 16.15, a fost declarat şi decesul tânărului de 21 de ani. 

”Cei doi erau fraţi şi se aflau în zonă la scăldat”, au mai prcizat pompierii. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, mai multe echipaje au fost solicitate, în jurul orei 14.00, în localitatea Ioneşti, pentru salvarea a doi tineri, de 17 si 21 ani, căzuţi în apă, într-o baltă situată în apropierea râului Olt şi a lacului de acumulare.

Acolo s-au deplasat patru autospeciale de intervenţie (1 ASAS cu o barcă pneumatică, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD, o autospecială Duster cu o barcă). Pentru intervenţie au fost alertaţi şi scafandrii din cadrul ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea aflându-se într-o misiune similară in judeţul Argeş.

"Forţele de intervenţie au ajuns la locul intervenţiei şi au constatat că cei doi băieţi au căzut într-o baltă excavată, cu o suprafaţă de cca 1000 mp şi o adâncime de cca 4 m, care nu are circuit deschis cu râul Olt. S-a inceput căutarea", a transmis ISU Vâlcea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.