Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 67, în judeţul Vâlcea. S-a ciocnit cu un autoturism, şoferul acestuia fiind declarat decedat. Trei copii şi şoferul autocarului aun fost transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Vâlcea anunţă că încă doi copii au fost transportaţi la spital. 

”La ora 07:47 a fost activat Planul Roşu, iar după sosirea primelor echipaje si evaluarea medicală a pasagerilor a fost dezactivat, la ora 07:57”, a transmis ISU Vâlcea. 

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Persoana decedată avea 22 de ani. 

UPDATE: ISU Vâlcea anunţă că şoferul maşinii a decedat.

Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autocar în care se aflau 51 de minori şi 5 adulţi.

Pasagerii din autocar au fost evaluaţi medical - 2 minori cu atac de panică şi şoferul cu escoriaţii. Soferul şi un minor au fost transportaţi la spital.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”, anunţă Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că şoferul maşinii a fost rănit, fiind resuscitat.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.