O persoană a murit, iar trei au fost rănite, duminică, într-un accident produs pe DN 2 E85, Buzău – Urziceni. Traficul este restricţionat în zona producerii tragediei, unde plouă torenţial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcţia Urziceni către Buzău de către un şofer în vârstă de 24 de ani, din Bacău şi alte două autoturisme, care circulau din sens opus, la volanul cărora se aflau un conducător auto de 41 de ani, din Bucureşti si un bărbat de 34 de ani, din Iaşi”, a transmis IPJ Buzău. 

Sursa citată a precizat că accidentul s-a soldat cu decesul şoferului din Bacău şi rănirea altor trei persoane, conducătorul auto din Bucureşti şi două pasagere din maşina acestuia, în vârstă de 23 şi 24 de ani.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Conform IPJ Buzău, accidentul s-a produs la limita cu judeţul Ialomiţa, pe soseaua europeană.

În impact au fost implicate trei autovehicule, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

În zonă plouă torenţial, iar vântul suflă cu putere, ceea ce îngreunează misiunea salvatorilor.

ISU Ialomiţa a transmis că în urma evenimetului rutier au rezultat 4 victime, dintre care o victimă încarcerată.

”Din păcate, victima încarcerată, bărbat, în vârstă de aproximativ 39 de ani, a fost declarată decedată de echipajul medical, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Celelalte 3 victime implicate în accident au fost transportate la două unităţi spitaliceşti (Urziceni, Buzău), cu diferite traumatisme”, a transmis ISU Ialomiţa.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul este restricţionat pe sensul către Urziceni, circulându-se alternativ, dirijat de poliţişti.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.