Un microbuz şcolar în care se aflau 15 copii a fost implicat, miercuri, într-un accident în zona comunei Vinderei din judeţul Vaslui. Primele informaţii furnizate de Poliţia Vaslui arată că opt elevi au fost răniţi, fiind duşi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul s-a petrecut pe Drumul Judeţean 242 G, în zona localităţii Vinderei.

”Într-o curbă cu vizibilitate scăzută, şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Vaslui.

Potrivit acestora, în microbuz se aflau 15 copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani.

La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe, iar mediciii au decis să transporte la spital opt dintre copii. Aceştia sunt conştienţi, stabili hemodinamic şi nu au răni grave, potrivit datelor furnizate de poliţişti. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.