Un tânăr de 23 de ani a evadat, miercuri, din Penitenciarul Focşani în timp ce se afla la muncă, în secţia exterioară a închisorii. Bărbatul, care ispăşea o pedeapsă pentru tâlhărie calificată, a fost prins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Tânărul evadat, care era condamnat definitiv la 5 ani şi 2 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată, a fost prins de politiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală, a anunţat IPJ Vrancea.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform IPJ Vrancea, miercuri, reprezentanţii Penitenciarului Focşani au anunţat, printr-un apel la 112, că un bărbat, de 23 de ani, deţinut în Penitenciarul Focşani, a evadat în timp ce se afla la muncă în secţia exterioară.

Bărbatul era îmbrăcat cu blugi de culoare gri, hanorac negru şi adidaşi albi.

În vederea prinderii acestuia, au fost dispuse măsuri precum blocarea căilor de acces - posibile direcţii de deplasare, alarmarea echipajelor din teren, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare, precum şi cooperarea cu celelalte instituţii abilitate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.