Un bărbat de 45 de ani, cetăţean turc, a murit, luni, după ce un cap tractor a căzut de pe un pod, pe DN 6 Orşova-Caransebeş. Circulaţia este oprită în zona producerii accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Poliţişti de la Poliţia municipiului Caransebeş au fost sesizaţi, luni, prin apel 112 despre faptul că pe DN 6, în afara localităţii Buchin, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

”Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat, cetăţean turc, în vârstă de 45 ani, conducea o autoutilitară pe DN 6, din direcţia Caransebeş către Orşova, la km 445+450 m, ar fi părăsit partea carosabilă, căzând cu autoturismul în albia pârâului Cârpa. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care se afla singur în autoutilitară”, a transmis IPJ Caraş-Severin.
 
În prezent, se face cercetarea la locul accidentului pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un cap tractor a căzut de pe un pod, pe DN 6 Orşova – Caransebeş, în zona localităţii Valea Timişului, judeţul Caraş-Severin.

Potrivit comunicatului, ”circulaţia este oprită pentru desfăşurarea intervenţiei medicale, conducătorul auto fiindu-i aplicate manevre de resuscitare la faţa locului”.

Se estimează reluarea circulaţiei după ora 14.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.