Pompierii tulceni au căutat, luni seară, două persoane rătăcite pe Lacul Puiuleţ din Delta Dunării, operaţiunea fiind dificilă din cauza ceţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ISU Tulcea a precizat că cei doi bărbaţi au fost reperaţi de către pompieri în apropierea unui mal pe Lacul Puiuleţ şi au fost conduşi până la pontonul plutitor unde erau cazaţi în siguranţă.
 
“Misiunea a fost dificilă şi de durată pentru că ceaţa este densă în zonă, iar vizibilitatea redusă”, a precizat ISU Tulcea.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a transmis că un echipaj format din doi subofiţeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan a plecat, luni, în căutarea a două persoane rătăcite pe Lacul Puiuleţ din Delta Dunării în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, cu o ambarcaţiune.
 
"Aceştia au transmis că s-au dezorientat după ce au agăţat cu elicea motorului o plasă, iar până au reuşit să o elibereze s-a întunecat şi nu mai au repere pentru a se întoarce. Aceştia sunt turişti şi sunt cazaţi pe un hotel plutitor", a anunţat ISU Tulcea.
 
Sursa citată a menţionat cà cele două persoane au  mai transmis că nu sunt rănite, iar barca în care se aflau nu prezintă pericol de scufundare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.