Traficul rutier pe DN3 la Lehliu este oprit, după ce un TIR încărcat cu azotat de amoniu s-a răsturnat. În urma incidentului, nu sunt victime, însă a fost instituită o zonă de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Traficul rutier pe DN3 la Lehliu, unde un TIR încărcat cu azotat de amoniu s-a răsturnat, a fost reluat

Potrivit Poliţiei, în judeţul Călăraşi, pe DN3 Lehliu-Lehliu Sat, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul unui autocamion încărcat cu azotat de amoniu s- a răsturnat în afara părţii carosabile.

Poliţiştii precizează că nu sunt victime, însă traficul rutier a fost oprit pentru a preveni producerea unui accident şi s-a constituit o zonă de protecţie.

La faţa locului, pompierii acţionează cu două autospeciale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, în zonă nu există risc de explozie, întrucât nu există scurgeri de substanţă.

Câţiva dintre sacii din camion s-au fisurat, dar nu prezintă pericol, fiind atent supravegheaţi.

Firma care efectua transportul a fost anunţată, iar la ora transmiterii acestei ştiri, se aşteaptă un alt camion care să preia încărcătura. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.