Centrul Infostrafic a anunţat, sâmbătă, că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 13, în zona localităţii Căldăraru, judeţul Ilfov, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul median. Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe prima bandă a sensului de mers către Bucureşti. Traficul a fost reluat, iar conductorul auto implicat în accident a fost transferat la spital. În zonă s-a format o coloană de vehicule de aproximativ 500 de metri, pe sensul de mers către Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE:Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 13, în zona localităţii Căldăraru, judeţul Ilfov, unde conducătorul unui autoturism a lovit parapetul median.

În urma impactului, şoferul a fost rănit uşor, fiind transportat către spital. În zonă s-a format o coloană de vehicule de aproximativ 500 de metri, pe sensul de mers către capitală.

ŞTIREA INIŢIALĂ: ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 13, în zona localităţii Căldăraru, judeţul Ilfov, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul median.

În urma impactului, şoferul a fost rănit, fiind investigat medical la faţa locului.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a sensului de mers către Bucureşti şi se desfăşoară pe a doua, până la finalizarea cercetării locului faptei. Valorile de trafic sunt uşor ridicate, în creştere, mai precizează autorităţile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.