Traficul este restricţionat pe Calea Victorei din Capitală, de marţi seară până miercuri, din cauza unei avarii la o conductă, care a dus la acumularea unei mari cantităţi de apă în zona intersecţiei Căii Victoriei cu Bulevardul Elisabeta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Compania Apa Nova operează astăzi, 18.07.2023, începând cu ora 19:00, o lucrare complexă pentru remedierea unei avarii survenite la o arteră din reţeaua de distribuţie a apei potabile, pe Calea Victoriei, intersecţie cu Bulevardul Regina Elisabeta, Sector 1, Bucureşti. Având în vedere complexitatea lucrărilor şi pentru prevenirea oricăror potenţiale incidente, este necesară restricţionarea circulaţiei în perimetrul intervenţiei”, a transmis compania.

Serviciul de alimentare cu apă către consumatori va fi întrerupt în Calea Victoriei între numerele 34 - 58.


Lucrările sunt estimate a fi finalizate în cursul dimineţii zilei de miercuri.


”Echipele operaţionale lucrează dedicat la desfăşurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care consumatorii pot fi afectaţi.  Apa Nova cere scuze bucureştenilor pentru disconfortul creat”, este mesajul Apa Nova.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Lucrători din cadrul Brigăzii de Poliţie Ruieră au aplicat restricţii de trafic la intersecţia Calea Victoriei / str. Dem I Dobrescu, sensul de mers către b-dul Regina Elisabeta, pentru a facilita intervenţia lucrătorilor Apa Nova în vederea remedierii avariei”, a anunţat Primăria Capitalei.

De asemenea, reprezentanţii instituţiei au precizat ulterior că lucrătorii din cadrul Apa Nova au oprit scurgerea apei şi vor lucra pentru remedierea avariei până în cursul zilei de miercuri.

Din acest motiv, traficul rutier va rămâne restricţionat pe Calea Victoriei, segmentul de drum de la intersecţia cu str. Dem I Dobrescu, până la b-dul Regina Elisabeta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.