Traficul a fost oprit duminică pe DN7, între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea pentru toaletarea unor arbori la Robeşti (jud. Vâlcea). De asemenea, din cauza surpării unui taluz, traficul a fost restricţionat între localităţile Lăzăret şi Boiţa (jud. Sibiu). Traficul rutier la kilometrul 299 al drumului naţional 7, în zona localităţii Robeşti din Râmnicu Vâlcea, a fost reluat, duminică în jurul orei 11:40.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Timp de peste trei ore pompierii au acţionat pentru tăierea şi îndepărtarea copacilor care a căzuţi pe carosabil. La faţa locului au acţionat un echipaj de la  Staţia Brezoi şi autoplatforma de lucru la înălţime, care a intervenit pentru îndepărtarea arborilor care riscau să cadă pe şosea.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Lăzăret şi Boiţa(jud. Sibiu), tronsonul kilometric km. 246+700 şi 246+900, traficul a fost restricţionat pe o bandă în urma unei surpări apărute în zona taluzului”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulaţia va fi dirijată de un semafor iar lucrările de consolidare vor începe imediat ce condiţiile meteo vor permite acest lucru.

Amterior, Centrul INFOTRAFIC a  informat că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, loc. Robeşti, jud. Vâlcea, traficul a fost oprit pentru a permite toaletarea unor copaci de mari dimensiuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.