Traficul este întrerupt sâmbătă, pe DN 14, între Mediaş şi Sighişoara, din cauza unui accident în urma căruia trei adulţi şi trei copii au fost transportaţi la spital. Informaţii iniţiale indicau că ar fi două persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Sibiu, din primele cercetari, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către şoferul unui microbuz de transport marfă care a intrat pe drumul naţional de pe un drum lateral, s-a ciocnit cu un autoturism condus regulamentar dinspre Dumbrăveni  al cărui şofer, în încercarea de a evita accidentul, a pătruns pe contrasens ciocnindu-se la rândul lui cu un autoruturism care venea din sens opus.

Trei adulţi şi trei copii au fost transportaţi la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că pe DN14 Mediaş- Sighişoara, la ieşirea din localitatea Brateiu spre Sighişoara (în judeţul Sibiu), a avut loc o coliziune între trei autoturisme.

Potrivit datelor iniţiale, esre vorba despre două persoane rănite.

Traficul este oprit pe ambele sensuri.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.