Traficul feroviat în judeţul Călăraşi, pe ruta Călăraşi – Ciulniţa, este oprit, luni, din cauza unui tren care a deraiat, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, traficul feroviat pe ruta Călăraşi – Ciulniţa este blocat, luni dimineaţă, din cauza unui tren care a deraiat pe Secţiunea de cale ferată 802, la kilometrul 12+780.

În acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului şi se încearcă remedierea problemei, în vederea redeschiderii rapide a traficului feroviar.  

La rândul lor, reprezentanţii CFR Infrastructură au precizat că un vagon din compunerea unui tren, care aparţine operatorului privat de transport de marfă UNICOM TRANZIT, a deraiat de un boghiu. Trenul asigura un transport cu deşeuri feroase pe relaţia Zalău Nord - Călăraşi Nord.

”La faţa locului se află reprezentanţii autorităţilor care anchetează cauzele producerii acestei deraieri, precum şi echipele de specialişti care vor interveni cu o macara de mare de tonaj pentru repunerea pe şină a vagonului”, anunţă CFR Infrastructura. 

Până la finalizarea operaţiunilor de intervenţie, CFR SA asigură continuitate în traficul feroviar prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto, pentru trenurile înscrise în circulaţie pe relaţia Ciulniţa - Călăraşi Sud.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.