Traficul este blocat joi, fiind formată coadă de maşini de 3 km pe A3, sensul spre Bucureşti, după ce un autotren cu pământ s-a răsturnat. Şoferul TIR-ului a fost rănit, fiind evaluat la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Şoferul, în vârstă de 58 de ani, are traumatism lombar si traumatisme la ambele membre inferioare, a fost transportat la spital. 

ŞTIREA INITIALA - ”Pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 66, pe sensul către Bucureşti, în zona localităţii Bărcăneşti, judeţul Prahova, un autotren încărcat cu pământ a acroşat glisiera mediană şi s-a răsturnat pe carosabil, încărcătura fiind împrăştiată pe suprafaţa de rulare. În urma accidentului, şoferul tirului a suferit leziuni, fiind evaluat medical la faţa locului”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind formată coloană de autovehicule de aproximativ 3 kilometri.

 

Circulaţia este deviată pe la kilometrul 68, la nodul rutier de la intersecţia cu DN1.

Se estimează reluarea normală a traficului într-o oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.