O maşină şi o motocicletă s-au ciocnit, luni, pe DN 7, în judeţul Arad, iar motocicleta a luat foc. Două persoane au fost rănite şi vor fi transportate la spita, una dintre ele cu elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Ambele victime, persoanele de pe motocicletă, sunt în viaţă şi au fost preluate de către echipajele medicale. Una de echipajul SMURD şi una de elicopter”, a transmis ISU Arad. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7, localitatea Mândruloc, judeţul Arad, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o motocicletă”, a transmis Centrul Infotrafic.

ISU Arad precizează că motocicleta a luat foc.

”În urma impactului au rezultat 2 victime de pe motocicletă, conducător şi pasager, care urmează a fi transportate către spital cu un elicopter SMURD”, a mai transmis Centrul Infotrafic.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creştere.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.