Traficul rutier este complet blocat, vineri seară, pe DN 67, la Horezu, judeţul Vâlcea, după ce mai multe pietre şi copaci au ajuns pe carosabil, din cauza unei alunecări de teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Angajatii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi să intervină la o alunecare de teren produsă în oraşul Horezu, la km 151, pe DN 67, la ieşire din Horezu, spre Tg. Jiu. Traficul este blocat total”. a transmis ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizxat că la  locul intervenţiei se află echipe ale SDN, IPJ şi ISU pentru degajarea unor copaci care blochează carosabilul.

”Din fericire, nu sunt victime. La faţa locului actioneaza un echipaj de intervenţie, pentru a ajuta la înlăturarea copacilor care blochează drumu”, a mai transmis ISU Vâlcea. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67 Râmnicu Vâlcea-Târgu Jiu, la kilometrul 151+300 de metri, în  localitatea Horezu, judeţul Vâlcea, din cauza unei alunecări de teren, mai multe pietre au ajuns pe partea carosabilă, blocând un sens de mers”, a transmis, vineri seară, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că se circulă alternativ, prin dirijare.

”Se acţionează cu utilaje pentru degajarea şi curăţarea părţii carosabile”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.