Traficul este blocat, marţi, pe DN 2 Roman –Suceava, după ce un TIR s-a răsturnat pe carosabil. A fost pericol de explozie din cauza scurgerilor de carburant, iar mai multe echipaje de pompieri, Poliţie şi medicale au intervenit la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Autotrenul este încărcat cu butelii de voiaj (goale). Pericolul de explozie, din cauza scurgerilor de combustibil din rezervorul capului tractor, a fost îndepartat. Se lucrează pentru scoaterea auteviculului în afara carosabilului”, a mai transmis ISU Suceava. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Roman-Suceava, la kilometrul 393+500 de metri, la ieşire din localitatea Roşiori, judeţul Suceava, într-o curbă, un autotren  s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând ambele sensuri de deplasare”, a transmis, luni, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că sunt scurgeri de combustibil pe carosabil, existând pericol de explozie.

 ”Forţe MAI intervin la faţa locului si se estimează reluarea normală a traficului la ora 14:00”, a mai precizat Centrul Infotrafic.

La rândul lor, autorităţile din Suceava au anunţat că şoferul TIR-ului nu necesită îngrijiri medicale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.