O tornadă s-a produs, marţi, în judeţul Călăraşi, un autocar cu 40 de persoane la bord fiind aruncat de pe şosea, patru oameni fiind răniţi, iar zece case au rămas fără acoperişuri în localitatea Dragalina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mulţi copaci şi stâlpi au fost doborâţi în timpul vijeliei care s-a abătut asupra judeţului Ialomiţa, pompierii intervenind în zeci de cazuri
CITEȘTE ȘI Mai mulţi copaci şi stâlpi au fost doborâţi în timpul vijeliei care s-a abătut asupra judeţului Ialomiţa, pompierii intervenind în zeci de cazuri
CITEȘTE ȘI Furtună puternică, însoţită de grindină în judeţul Buzău

Potrivit reprezentanţilor ISU Călăraşi, în cazul autocarului aruncat pe câmp de vântul puternic a fost activat planul roşu de intervenţie, la faţa locului acţionând echipaje ale ISU Călăraşi şi ISU Ialomiţa, precum şi trei echipaje ale serviciului de ambulanţă.

În total, patru oameni au ajuns la spital, unul având traumatisme severe.

Accidentul s-a produs în localitatea Constantin Brâncoveanu.

Primarul din Dragalina, judeţul Călăraşi, a precizat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că până în acest moment zece gospodării au rămas fără acoperişuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.