O femeie de 32 de ani a ajuns la spital, marţi, după ce a fost înjunghiată cu un cuţit, pe o stradă din localitatea Giroc, judeţul Timiş. Poliţiştii l-au căutat pe agresor, acesta fiind depistat în localitatea Buziaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Tânărul, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea faptei a fost depistat în localitatea Buziaş, fiind condus la sediul I.P.J. Timiş în vederea audierii”, a transmis IPJ Timiş. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi în jurul orei 12:23, poliţiştii din cadrul postului de poliţie Giroc au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuţit pe strada Constelaţiei din localitatea Giroc. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, o femeie în vârstă de 32 de ani fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis, marţi, IPJ Timiş.
 
Poliţiştii fac verificări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii faptei, precum şi pentru a-l prinde pe autor.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.