Un bărbat a murit, duminică, într-un accident rutier produs pe Autostrada A1 Deva - Nădlac, în zona localităţii Murani, judeţul Timiş. TRaficul în zonă este restricţionat pe prima bandă şi pe cea de urgenţă ale sensului de mers Arad - Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Azi-dimineaţă, în jurul orei 07:30, un bărbat de 42 de ani a condus un autoturism pe A1 dinspre Arad spre Timişoara, iar în zona localităţii Orţişoara a intrat în coliziune cu un autocamion care se deplasa în faţa sa. În urma impactului, conducătorul auto în vârstă de 42 de ani a decedat”, a transmis IPJ Timiş. 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, pe Autostrada A1 Deva - Nădlac, la kilometrul 510, în zona localităţii Murani, judeţul Timiş, s-a produs un accident rutier pe sensul de mers Arad - Timiş, în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. 

”În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat”, anunţă Infotrafic.  

Sursa citată precizează că circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă ale sensului de mers Arad - Timiş, valorile de trafic fiind în creştere. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.