O tânără de 25 de ani a fost reţinută, vineri, după ce a făcut scandal şi a agresat doi poliţişti în Bucureşti. Ea este acuzată de ultraj, infracţiune pentru care a mai fost condamnată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


UPDATE: Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că tânăra a făcut scandal în incinta KFC de pe strada Mihail Sebastian, local în care a lucrat.

Managerul restaurantului fast-food le-a declarat poliţiştilor că tânăra l-a agresat, lovindu-l cu o tavă plină de bunuri, dar şi cu un recipient destinat colectării banilor.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 22.03.2024 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o inculpată în vârstă de 25 ani pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj (...) în stare de recidivă postcondamnatorie”, anunţă, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Procurorii precizează că, joi seară, poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui conflict ce se desfăşura la un imobil de pe strada Mihail Sebastian din Bucureşti.

”La faţa locului a fost identificată persoana care a provocat scandalul, respectiv inculpata B.I.F., care i-a aplicat unui lucrător de poliţie o lovitură cu palma în zona umărului drept. După conducerea la sediul secţiei de poliţie, în timpul efectuării controlului corporal, inculpata a lovit un alt agent de poliţie, de sex feminin, cu piciorul, în zona încheieturii mâinii drepte şi a genunchiului stâng”, a mai transmis Parchetul.

Procurorii au precizat că inculpata a mai fost condamnată la pedeapsa închisorii cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, tot pentru comiterea unei infracţiuni de ultraj.

”În cauză procurorul a dispus măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, urmând ca inculpata să fie prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.