O tânără de 23 de ani din Bucureşti a fost înjunghiată marţi, de concubin în locuinţă. Femeia a fost găsită de către medici cu multiple leziuni, fiind declarat decesul. Bărbatul, care a fost în detenţie pentru tâlhărie, a fost căutat de poliţişti şi găsit mort la locuinţa sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE- Surse din anchetă au declarat că bărbatul care a ucis-o pe tânără a fost găsit decedat,  la domiciul său.

Bărbatul s-a spânzurat după comiterea crimei.

Conform aceloraşi surse, femeia a fost ucisă în faţa mamei sale şi a fiicei de 4 ani.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuinţă, de către concubinul ei. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie, precum şi echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni şi în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul”, a transmis, marţi, Poliţia Caitalei.

Sursa citată a precizat că la faţa locului cercetările sunt făcute de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

De asemenea, sunt făcute verificări în vederea depistării bărbatului.

Cercetările sunt desfăşurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, pentru infracţiunea de omor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.