Un sugar în vârstă de o lună a murit, miercuri, la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, cadrele medicale anunţând Poliţia şi DSP Gorj. Copilul a fost adus de familie în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Familia sugarului care a decedat astăzi s-a prezentat pe 21.05. după-amiază, la Cabinetul de Pediatrie din Ambulatoriu Integrat, acuzând constipaţia (lipsă scaun) bebelusului. A fost consultat de medic. În timpul consultului sugarul a prezentat scaun. Copilul nu prezenta alte afecţiuni /probleme de sănătate. I s-a recomandat tratament pentru constipaţie şi monitorizare prin cabinetul medicului de familie”, au mai transmis oficialii unităţii medicale. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În cursul dimineţii, la Camera de Gardă Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în jurul orei 08:00, s-a prezentat, cu mijloace proprii, de la domiciliu, o familie cu un sugar în vârstă de o lună, aflat în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, de către o echipă formată din medici de specialitatea pediatrie, ATI, cardiologie. Sugarul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Potrivit acestora, în cursul zilei de joi va fi efectuată necropsia.

”Au fost anunţate Serviciul de Medicină Legală, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj şi Direcţia de Sănătate Publică Gorj”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.