Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce mai mulţi buşteni au căzut dintr-un camion intrat în balans, pe DN 17, în judeţul Suceava. Între victime se află un copil de 10 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Suceava a precizat că victimele au fost o femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani, care se aflau pe marginea drumului entru că maşina cu care se deplasau s-a defectat.

De asemenea, lemnele au avariat şi autoturismul.

Cea de-a treia persoană rănită, un bărbat de 52 de ani, se afla şi ea pe marginea drumului, când a fost surprinsă de lemnele căzute. 

”Cele trei victime erau conştiente şi cooperante şi prezentau multiple traumatisme. Militarii au îndepărtat buştenii pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor şi i-au stabilizat. Ulterior, cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, a transmis ISU Suceava. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DN 17 Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc, în zona  localităţii Molid, judeţul Suceava, după ce, într-o curbă periculoasă, un autotren încărcat cu lemne a prins balans, astfel că mai mulţi buşteni au căzut peste două persoane aflate pe marginea părţii carosabile, dar şi peste o a treia persoană ce efectua lucrări la partea carosabilă”, a transmis, sâmbătă, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că toate persoanele au fost transportate la
spital pentru investigaţii medicale.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.