Traficul feroviar între Vatra Dornei şi Iacobeni (judeţul Suceava) este blocat, vineri, după ce o cisternă plină cu clei s-a răsturnat pe calea ferară. Şoferul a rămas încarcerat şi a fost scos de către pompieri, fiind rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, o autocisternă plină cu clei s-a răsturnat, vineri, pe calea ferată între localităţile Vatra Dornei şi Iacobeni.

”Şoferul a rămas încarcerat şi a fost extras de catre un pompier militar botoşănean, aflat în timpul liber, înainte de sosirea echipajelor de la Vatra Dornei”, au preciat reprezentanţii ISU.

Bărbatul a fost preluat de către medici, fiind conştient.

La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic au transmis că, din cauza accidentului, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 502 este oprită între staţiile Vatra Dornei şi Iacobeni.

Traficul rutier pe DN 17 Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei nu este afectat.

Potrivit CFR, din motive de siguranţă, trenul IR 1833 (care circulă în relaţia Iaşi – Timişoara Nord) a fost oprit în staţia Iacobeni, la ora 10.38.

”CFR SA informeză că au fost luate măsurile de siguranţă şi nu există pericol de explozie, însă traficul feroviar pe relaţia Iacobeni - Argestru rămâne închis până când autocisterna va fi îndepărtată de pe şine”, anunţă CFR. 
 
Cisterna are 40 de tone şi au fost solicitate macarale de mare tonaj pentru a o putea ridica, astfel încât să fie reluat traficul. 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.