O autocisternă cu GPL s-a ciocnit cu o maşină, vineri, pe DN 2, n judeţul Suceava, două persoane fiind rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Autocisterna transporta GPL, iar rezervorul cu combustibil al acesteia a fost spart, în urma evenimentului. 

”Deoarece exista pericol de explozie, circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri, iar pompierii militari au luat toate măsurile specifice de protecţie (inclusiv cu perdea protectoare de apă). Capul tractor al autovehiculului a fost desprins de cisternă şi tractat în afara părţii carosabile, iar pericolul de explozie a fost înlăturat”, au transmis pompierii.  

Potrivit acestora, un alt cap tractor va ajunge în zonă şi va prelua cisterna. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E 85), la kilometrul 425+800 de metri, în zona localităţii Cumpărătura, judeţul Suceava, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o autocisternă încărcată cu GPL şi un autoturism, fiind scurgeri de combustibil de la rezervorul cisternei pe carosabil”, a transmis, vineri, Centrul Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că, în urma coliziunii, două persoane din autoturism au suferit leziuni, fiind transportate la spital.  

ISU Suceava a precizat că cele două persoane erau în autoturism, sunt conştiente şi cooperante.  

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. 

  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.