Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seară, la biserica de lemn din satul Brodina de Sus, judeţul Suceava, focul cuprinzând şi clopotniţa. Pompierii intervin cu zece autospeciale pentru a stinge flăcările, nefiind semnalate victime. Biserica a ars complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Potrivit reprezentanţilor ISU Suceava, biserica a ars în totalitate, rămânând doar clădirea clopotniţei.
 
FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava

Pompierii lucrează pentru lichidarea ultimelor focare, după care vor stabili cauza probabilă a producerii incendiului.

FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), incendiul a izbucnit la biserica din satul Brodina de Sus (Izvoarele Sucevei).
 
Incendiul se manifestă generalizat la construcţia din lemn, fiind afectate biserica şi clopotniţa, pe o suprafaţă de aproximativ 350 de metri pătraţi, fără posibilităţi de propagare.
 
"Până la acest moment, nu sunt victime sau persoane surprinse", a transmis IGSU.
 
Pentru stingerea incendiului acţionează 10 maşini de stingere, atât de la ISU Suceava, cât şi de la serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţile apropiate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.