Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seară, la biserica de lemn din satul Brodina de Sus, judeţul Suceava, focul cuprinzând şi clopotniţa. Pompierii intervin cu zece autospeciale pentru a stinge flăcările, nefiind semnalate victime. Biserica a ars complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Potrivit reprezentanţilor ISU Suceava, biserica a ars în totalitate, rămânând doar clădirea clopotniţei.
 
FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava

Pompierii lucrează pentru lichidarea ultimelor focare, după care vor stabili cauza probabilă a producerii incendiului.

FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), incendiul a izbucnit la biserica din satul Brodina de Sus (Izvoarele Sucevei).
 
Incendiul se manifestă generalizat la construcţia din lemn, fiind afectate biserica şi clopotniţa, pe o suprafaţă de aproximativ 350 de metri pătraţi, fără posibilităţi de propagare.
 
"Până la acest moment, nu sunt victime sau persoane surprinse", a transmis IGSU.
 
Pentru stingerea incendiului acţionează 10 maşini de stingere, atât de la ISU Suceava, cât şi de la serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţile apropiate.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.