Pompierii suceveni intervin, joi seara, cu opt autospeciale pentru a stinge un puternic incendiu care a izbucnit în localitatea Valea Moldovei, fiind cuprinse de flăcări trei locuinţe şi mai multe anexe gospodăreşti. Incendiul a fost localizat, iar pompierii lucrează pentru a lichida ultimele focare. O fată de 15 ani a suferit un atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
UPDATE - Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că s-a intervenit cu 11 autospeciale, iar incendiul este localizat. Pompierii lucrează pentru lichidarea ultimelor focare şi pentru îndepărtarea elementelor de construcţie distruse de flăcări.
 
Paramedicii SMURD au acordat primult ajutor medical unei fete de 15 ani, care a suferit un atac de panică, dar a refuzat să fie transportată la spital.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, un incendiu de amploare a izbucnit în localitatea Valea Moldovei.
 
"Pentru localizarea flăcărilor care au cuprins 3 locuinţe şi mai multe anexe gospodăreşti, salvatorii intervin cu 8 autospeciale de stingere. În sprijinul echipajelor operative, la faţa locului intervin şi forţe ale serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă", a arătat sursa citată. 
 
Totodata, pentru acordarea primului ajutor, în zonă se află şi o ambulanţă SMURD. 
 
Din informaţiile de până la acest moment, nu ar exista persoane surprinse de incendiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.