Un bărbat şi un tânăr de 18 ani au murit, iar un alt bărbat este transportat la spital, în curs de resuscitare, joi seară, după ce un camion şi un autoturism s-au ciocnit, pe DN 17, în zona cabanei Ilişeşti din judeţul Suceava. Şoferul camionului a refuzat transportul la spital. Traficul rutier este blocat complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Suceava, persoana aflată în stop cardiorespirator este transportată către UPU Suceava. În schimb, şoferul camionului refuză transportul la o unitate spitalicească.

Astfel, bilanţul final indică două persoane decedate, o persoană în curs de resuscitare transportată la UPU Suceava şi o persoană monitorizată, care refuză transportul la spital.

”Din primele verificări s-a constatat că un autoturism în care se aflau trei bărbaţi (şoferul şi doi pasageri) şi care circula din direcţia Suceava către Gura Humorului, după o curbă uşoară, ar fi pătruns pe contrasens şi a lovit frontal o autobasculantă care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, ambele vehicule au părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în zona laterală a acostamentului care prezintă şi diferenţiere de nivel. A rezultat decesul şoferului autoturismului, un bărbat de 39 ani din municipiul Suceava şi decesul unui pasager din autoturism, în vârstă de 18 ani, din municipiul Suceava”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

De asemenea, a fost rănit grav un alt pasager din autoturism, un bărbat de 30 ani, din municipiul Suceava. Acesta a fost preluat de echipaj medical şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava.
 
Şoferul autobasculantei, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a suferit leziuni uşoare, fără a necesita îngrijiri medicale. Ela fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost dus şi la o unitate medicală pentru prelevare probe biologice de sânge.
 
În acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate circumstanţele producerii evenimentului şi sa se dispună procedural prin unitatea de parchet competentă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs pe DN 17 Gura Humorului-Suceava, în afara localităţii Ilişeşti, judeţul Suceava, fiind vorba despre o coliziune frontală între un autoturism şi un autocamion, potrivit Centrului Infotrafic.

Acolo intervin pompierii militari ai Detaşamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, cu sprijinul a trei echipaje SAJ.

FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava

ISU Suceava a anunţat că, la sosirea echipajelor, trei persoane erau încarcerate între fiarele contorsionate ale autoturismului, fiind inconştiente.

Iniţial, un bărbat a fost scos din autoturism şi i se aplică manevre de resuscitare. Ulterior, au fost extrase şi celelalte două victime, însă acestea prezintă leziuni incompatibile cu viaţa.

Conducătorul autocamionului este monitorizat de către un echipaj SAJ.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.