Un microbuz şi un autocamion au fost implicate, vineri după-amiază, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Valea Putnei, judeţul Suceava. A fost declanşat Planul Roşu de intervenţie. Primele informaţii arată că şapte persoane sunt evaluate medical, ele fiind conştiente. Traficul pe DN 17 este blocat. Trei persoane au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Suceava, până în prezent, doar 3 victime, conştiente şi cooperante, au fost transportate la spital, pentru investigaţii suplimentare. 

Celelalte persoane rămân, pentru moment, sub observaţia echipajelor medicale.
 
Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc pe DN 17, în localitatea Valea Putnei, între un microbuz şi autocamion.
 
 
”Pentru gestionarea eficientă şi asigurarea asistenţei medicale de urgenţă tuturor persoanelor implicate, la nivelul judeţului Suceava a fost activat Planul roşu de intervenţie. La locul evenimentului au fost alocate 3 ambulanţe SMURD, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje de descarcerare şi 3 ambulanţe SAJ”, a transmis ISU Suceava.
 
Conform sursei citate, în accident sunt implicate 12 persoane, dintre care 7 sunt evaluate medical la faţa locului, fiind conştiente.
 
Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în urma coliziunii cu camionul, microbuzul s-a răsturnat pe şosea.
 
Circulaţia pe DN 17 Câmpulung Moldovenesc - Mestecăniş este blocată, fiind estimată reluarea acesteia după ora 16.00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.