Autorităţile din Sibiu intervin, duminică seară, după ce o maşină a lovit un urs, în localitatea Arpaşu de Jos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Pe DN 1, în afara localităţii Arpaşu de Jos, un autoturism condus spre Braşov a lovit un urs aflat pe carosabil. Evenimentul s-a soldat cu decesul animalului şi avarierea autoturismului”, a transmis IPJ Sibiu. 

Instituţia anunţă că animalul se află în afara părţii carosabile. 

La fata locului sunt prezenţi poliţişti pentru fluidizarea traficului, jandarmi şi reprezentanţi ai fondului forestier.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În această seară în jurul orei 22:20, pe numărul unic de urgenţă 112 a fost sesizat un accident rutier în care un autoturism a lovit un animal sălbatic (urs) pe raza localităţii Arpaşu de Jos. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru a asigura măsurile din competenţele ISU Sibiu”, a transmis, duminică seară, ISU Sibiu.

Ursul a rămas deocamdată intins pe caldarâm, iar la faţa locului intervin mai multe echipaje care urmează să stabilească starea acestuia.

Potrivit procedurii, a fost transmis mesaj RO-Alert pentru locuitorii de pe raza localităţii cu privire la prezenţa animalului.

Deocamdată, autorităţile nu ştiu dacă ursul era singur sau nu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.