Pompierii din Sibiu intervin, marţi seară, pentru găsirea şi salvarea unui copil de patru ani care a căzut în râul Cibin. Incidentul s-a produs chiar în municipiul Sibiu, dar apa râului este extrem de învolburată şi cu debit mare, din cauza ploilor din ultima perioadă. Este vorba despre o fetiţă care se juca pe malul apei cu alţi copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Sibiu a precizat că eveniment s-a produs în municipiul Sibiu, pe strada Orzului. 

”La faţa locului s-au mobilizat gradual: un număr de 20 de pompieri militari, două autospeciale de stingere, o autospecială SMURD, un autocamion de intervenţie cu barca pneumatică de salvare. Din informaţiile primite până în momentul de faţă, fetiţa a căzut accidental în timp ce se juca cu alţi copii pe malul apei”, a transmis ISU Sibiu. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Sibiu intervine, marţi seară, pentru salvarea unui copil de patru ani care a căzut în râul Cibin.

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările producerii incidentului.

Evenimentul s-a produs chiar în municipiul Sibiu, într-o zonă intens circulată, dar apa râului este extrem de învolburată şi cu debit mare, din cauza ploilor din ultima perioadă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.