Un bărbat a fost găsit decedat în urma incendiului care a afectat marţi dimineaţă două case din localitatea Boiţa, din judeţul Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”În urma incendiului care a izbucnit în această dimineaţă în jurul orei 05:00, au fost afectate în totalitate două case şi o anexă gospodărească (service) în care se afla un autoturism. Suprafaţa totală a fost de aproape 400 mp. De asemenea au ars toate bunurile din interiorul imobilelor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coşul de fum deteriorat”, conform ISU Sibiu.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pompierii sibieni intervin de urgenţă în localitatea Boiţa pe strada Boişoara,  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care se manifestă la două case de locuit. La faţa locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere, o autocisternă, o autospecială de primă intervenţie, un echipaj SMURD şi SVSU Boiţa. Incendiul se manifestă violent la două case şi o anexă gospodărească, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 mp”, a anunţat ISU Sibiu.

Ulterior, reprezentanţii ISU au transmis că pompierii au găsit un bărbat de aproximativ 70 de ani decedat. 

”Incendiul a fost localizat. Se lucrează pentru lichidarea incendiului şi îndepărtare efectelor negative”, a precizat ISU.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.