Două microbuze de transport persoane au fost implicate, vineri după-amiază, într-un accident rutier produs în municipiul Sibiu, acolo fiind trimise mai multe echipaje de intervenţie. Primele informaţii arată că zece persoane primesc îngrijiri medicale. După finalizarea evaluării medicale, 19 persoane au fost transportate la diverse spitale din Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Două microbuze, implicate într-un accident, pe o stradă din Sibiu. 19 persoane, transportate la spital - FOTO

Accidentul a avut loc la intersecţia străzii Salzburg cu Calea Şurii Mici, din municipiul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, au fost implicate două microbuze destinate transportului de persoane.

Acolo au fost trimise două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o ATPVM, o autospecială de descarcerare şi una de stingere, precum şi două echipaje SAJ, dintre care unul cu medic.

”La sosirea forţelor un număr de aproximativ 10 persoane s-au autoevacuat din cele două microbuze de transport persoane implicate în accident. Nu sunt persoane încarcerate. La acest moment echipajele medicale evaluează starea victimelor”, a transmis ISU Sibiu.

Traficul este blocat total pe Calea Şurii Mici, strada Salzburg şi A1, coborârea spre aeroport.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.