Bărbatul din judeţul Sibiu, dat dispărut după ce a plecat cu un prieten la pescuit, a fost căutat, duminică, pentru a doua zi, inclusiv cu drone. Echipele nu au reuşit încă să-l găsească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Având în vedere condiţiile de vizibilitate redusă căutările efectuate de scafandri şi pompieri au fost oprite”, a transmis ISU Sibiu. 

Sursa citată a precizat că se vor relua căutările în cursul zilei de luni.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Serviciul Public Salvamont Sibiu a participat, alături de ISU Sibiu, la căutarea celei de-a doua victime dispărute pe Olt. S-a intervenit cu 3 drone în paralel (doi salvamontişti şi un colaborator). Din păcate, nu am reuşit să identificăm nicio victimă în zona indicată de căutare”, a transmsi, duminică, Salvamont Sibiu.  

ISU Sibiu a început cea de-a doua zi de căutări cu 5 scafandri de la Sibiu şi Hunedoara, două bărci, 11 pompieri şi un echipaj SMURD.  

În urmă cu o zi, echipele de căutare au găsit, în albia râului Olt, trupul unui bărbat de 42 de ani. Un bărbat de 37 de ani este în continuare dispărut. 

Cei doi au plecat la pescuit, încă de vineri seară, şi nu au mai răspuns la telefoane, nici nu au ajuns la pensiunea unde urmau să se cazeze. 

Soţia unui dintre ei a alertat autorităţile. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.