Trei persoane au murit după ce un autocamion care s-a ciocnit cu un autoturism a căzut de pe un viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, pe DN1, pe raza municipiului Avrig.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

UPDATE - ”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţişti Serviciului Rutier au stabilit faptul că şoferul basculantei, un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilişca (judeţul Sibiu), din cauze ce urmează a fi stabilite, în timp ce se deplasa pe sensul Făgăraş - Sibiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în judeţul Covasna. Împreună cu acesta în autoturism se afla un bărbat,  în vârstă de 42 de ani, domiciliat în judeţul Covasna”, a transmis IPJ Sibiu. 

În urma accidentului, autobasculanta a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat sub viaduct, iar toate cele 3 persoane au decedat. 
 
”Traficul rutier şi feroviar s-au reluat. În continuare, poliţiştii rutier efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au mai transmis poliţiştii. 

UPDATE - Direcţia de Drumuri şi Podusi Brşov anunţă că traficul rutier a fost reluat, fiind montate semafoare temporare în zonă. 

Traficul pietonal pe trotuarul dinspre Avrig rămâne închis, până la remedierea degradărilor. 

De asemenea, Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, la ora 18:21 traficul feroviar a fost reluat între staţiile Porumbacu şi Avrig (linie simplă), 3 trenuri de călători (R 2514, R 2103 şi IR 1622) care au staţionat temporar în staţiile adiacente, în intervalul orar necesar cercetărilor desfăşurate la locul accidentului şi eliberării gabaritului, fiind reînscrise în circulaţie.

UPDATE - Circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri pe DN1, în zona Centurii Oraşului Avrig, anunţă CNAIR.

”Un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe pasajul de peste calea ferată, incidentul fiind soldat cu trei victime. Şi traficul feroviar este blocat pe magistrala 200 Sibiu – Braşov”, precizează CNAIR.
Circulaţia este momentan deviată prin oraşul Avrig, până la eliberarea carosabilului.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Traficul este oprit temporar pe DN 1 Sibiu – Făgăraş, pe raza localităţii Avrig, judeţul Sibiu, pentru desfăşurarea intervenţiei medicale şi cercetarea împrejurărilor producerii unui accident. În urma coliziunii cu un autoturism, un autocamion a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incident soldat cu trei victime”, anunţă Centrul Infottrafic din IGPR.

Conform ISU Sibiu, pompierii  intervin de urgenţă pe DN 1 - centura Avrigului la un grav accident rutier. 

La faţa locului sunt prezente două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare şi una de stingere. De asemenea la faţa locului este şi un echipaj SAJ. 
 
”În urma accidentului au rezultat 3 victime de sex masculin, din nefericire toate cele trei prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, precizează ISU Sibiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.