Patru copii din Ucraina, în vârstă de 11, 12, 14 şi 15 ani, care se aflau în plasament în acelaşi imobil din localitatea Certeze, judeţul Satu Mare, au fost daţi dispăruţi, după ce au plecat şi nu s-au mai întors la locuinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Minorii au fost găsiţi în comuna Călineşti, sat Coca. Din primele verificări, aceştia nu au fost victima vreunei infracţiuni”, a transmis IPJ Satu Mare. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţia din Satu Mare a publicat, duminică, semnalmentele celor patru copii.
 
Astfel, Ilie Cazac, în vârstă de 11 ani, are înălţimea aproximativă de 1.5 metri, greutate aproximativă - 35 de kilograme, ochi căprui, păr şaten scurt. La data dispariţiei, purta o geacă neagră şi un rucsac roşu.
 
Macsin Gallimullin, în vârstă de 12 ani, are înălţimea aproximativă de 1.5 metri, greutate aproximativă 40 de kilograme, ochi căprui, păr şaten scurt. La momentul dispariţiei, purta o geacă neagră.
 
 
Tetiana Jabenko, în vârstă de 15 ani, are înălţimea aproximativă de 1.55 metri, greutate aproximativă 43 de kilograme, ochi căprui, păr şaten de lungime medie. La data dispariţiei, purta o geacă gri, pantofi tip sport roşii şi un rucsac portocaliu.
 
Mykola Punk, în vârstă de 14 ani, are înălţimea aproximativă de 1.55 metri, greutate aproximativă 48 de kilograme, ochi căprui, păr şaten scurt. La momentul dispariţiei, purta o geacă albastră, blugi verzi şi un rucsac portocaliu.
 
Cei patru copii au dispărut de la locuinţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2.00.
 
”Persoanele care deţin informaţii care să conducă la găsirea acestora sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a transmis IPJ Satu Mare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.