Cadavrul găsit în lada unei canapele, în Sectorul 4 al Capitalei, aparţine unei fete de 12 ani, au stabilit specialiştii, după ce au comparat ADN-ul victimei cu al tatălui său. Fata şi mama ei fuseseră date dispărute în urmă cu câteva zile, fostul soţ al femeii anunţând că nu mai poate lua legătura cu ele. Mama fetei a fost reperată în Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Femeia, ridicată de poliţie din Torrefarrera, a declarat  la audieri că nu şi-a omorât fiica, declară surse din anchetă.

UPDATE - Mama fetei a fost reperată în Spania, afirmă surse apropiate anchetei. Conform surselor citate, împotriva femeii nu a fost luată nicio măsură, autorităţile judiciare române şi cele spaniole aflându-se însă în dialog în acest caz.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Naţional de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din mun. Bucureşti, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, anunţă, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Procurorii precizează că cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Fata de 12 ani şi mama sa fuseseră date dispărute în urmă cu câteva zile. Fostul soţ al femeii, care este tatăl fetei, a anunţat că nu mai poate lua legătura cu ele.

FOTO - Facebook
FOTO - Facebook

Dispariţia celor două a fost notificată inclusiv pe Facebook.

”Urgent! Dispărute în zona Sector 4! Dacă le vedeţi va rog contactaţi-mă”, este mesajul postat pe reţelele de socializare, alături de fotografiile celor două.

FOTO - Facebook
FOTO - Facebook

Surse judiciare au precizat că bărbatul cu care locuia în prezent femeia este de negăsit.  

Cadavrul fetei a fost găsit, sâmbătă, într-o locuinţă din Sectorul 4. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.