Traficul rutier este restricţionat, luni, pe DN 1, Centura Ploieşti Vest, după ce un tânăr de 22 de ani s-a aruncat din maşina în care se afla. El a fost rănit şi primeşte îngrijiri medicale. Tânărul a fost testat, având în organism susbstanţe cu efecte psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Tânărul de 22 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Întrucât acesta manifesta un comportament agitat a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă la substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism”, au mai precizat poliţiştii din Prahova. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: ”Centura Vest Ploieşti, la kilometrul 64+500 metri, un tânăr în vârstă de 22 ani, pasager dreapta faţă, din motive necunoscute s-ar fi aruncat din autoturismul în care se afla. Acesta este asistat medical la faţa locului”, a transmis IPJ Prahova. 

Sursa citată a precizat că şoferul autoturismului, în vârstă de 21 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a sensului de mers Ploieşti - Braşov pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 - Centura Vest Ploieşti, la kilometrul 64+500 metri, un bărbat de 22 ani, pasager dreapta faţă, s-a aruncat din autoturismul în care se afla”, a transmis, luni, Centrul INfotrafic.  

Sursa citată a precizat că tânărul este rănit, urmând a i se acorda îngrijirile medicale necesare. 

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a sensului de mers Ploieşti - Braşov, desfăşurându-se pe cea de-a doua. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.