Un incendiu puternic a izbucnit miercuri dimineaţă la un depozit de vopsele, uleiuri şi diluanţi din Floreşti (jud. Prahova). Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje şi au reuşit stingerea focului. La finalul intervenţiei, pompierii au stabilit că focul a pornit din cauza unui scurtcircuit de la un motostivuitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

UPDATE: ISU Prahova a transmis că incendiul a fost lichidat, dar se intervine în continuare pentru îndepărtarea efectelor negative. 

Din primele verificări, pompierii au stabilit că focul a pornit din cauza unui scurtcircuit de la un motostivuitor. 

Hala în care s-a produc incendiul este o baza de aprovizionare a unei companii de petrol şi gaze, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Rafinare şi Marketing, Gaze Naturale şi Energie. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Conform ISU Prahova, incendiul izbucnit la o hală de depozitare din Floreşti se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 2000 de metri pătraţi, însă doar pe 500 de metri pătraţi arde cu flacără deschisă.

Este o hală în care sunt depozitate produse inflamabile - uleiuri, vopseluri, diluanţi.

La fata locului au fost mobilizate 4 maşini de stingere, o autoscară, o ambulanţă, o autospecială de primaă intervenţie de comandă.

La acţiune participă 28 de pompieri.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.