Două femei au fost rănite, joi, la o fabrică de cherestea din judeţul Prahova, după ce o schelă a căzut peste ele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 16 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Drajna au fost sesizaţi despre faptul că două femeie cu vârstele de 47, respectiv 51 de ani din comuna Măneciu ar fi fost rănite în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu în cadrul unei societăţi ce are ca obiect de activitate debitarea de material lemnos. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, cele două femei fiind transportate de un echipaj al ambulanţei, la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis, joi, IPJ Prahova. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Prahova anunţă, joi, că echipajele intervin în localitatea Măneciu Pământeni, unde două femei au fost rănite.  

Incidentul s-a petrecut la o fabrică de cherestea, iar o schelă a căzut peste ele, fiind prinse sub stiva de lemne.  

Din primele informaţii, cele două angajate sunt conştiente.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.