O persoană a decedat şi o alta a fost rănită în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, produs marţi dimineaţă pe DN1, în zona localităţii Băicoi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 1 Ploieşti-Braşov, în zona oraşului Băicoi, judeţul Prahova, unde, în urma unei întoarceri neregulamentare, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme”, transmite Centrul Infotrafic.

În urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care o persoană a decedat, iar cealaltă a fost transportată la spital, cu multiple leziuni.

Valorile de trafic se menţin uşor ridicate pe sensul de mers către Braşov.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN 1 Ploieşti-Braşov, în zona oraşului Băicoi, judeţul Prahova, s-a produs un accident rutier la intersecţia cu DJ 100F, în care au fost implicate 3 autoturisme”, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, două persoane au fost rănite, una fiind în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare în curs.

Circulaţia rutieră este temporar oprită pe sensul către Braşov, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei. Valorile de trafic sunt în creştere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.