Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, sâmbătă, în Parcul Natural Văcăreşti, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Incendiul de vegetaţie izbucnit în Parcul Natural Văcăreşti din Capitală a fost stins de pompieri

Incendiul de vegetaţie izbucnit, sâmbătă, în Parcul Natural Văcăreşti din Capitală a fost stins, suprafaţa totală arsă fiind de 5.000 de metri pătraţi, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a izbucnit în Parcul Natural Văcăreşti, iar focul a ars, iniţial, o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi. Până când pompierii au reuşit să stingă incendiul, focul s-a propagat, arzând o suprafaţă totală de 5.000 de metri pătraţi.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale, existând mai multe focare, a mai precizat reprezentantul ISU.

Foto: ISU Bucureşti - Ilfov
Foto: ISU Bucureşti - Ilfov
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.