Poliţia Capitalei anunţă că un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost reţinut după ce ar fi agresat fizic un alt bărbat şi o femeie, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4. În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat ar fi fost lovit de către ginerele său, în timp ce se aflau pe scara blocului, şi, ulterior, în parcare. De asemenea, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care şi aceasta ar fi fost agresată fizic de acelaşi bărbat. Surse judiciare au precizat că bărbatul reţinut este Nica Robert, liderul Clanului Sportivilor. El a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

UPDATE: Surse judiciare au precizat că bărbatul agresat este socrul lui Nica Robert, liderul Clanului Sportivilor. 

Nica Robert s-a dus acasa la socrul lui, unde a săvârşit infracţiunile de care este acuzat. El a ameninţat- o şi a lovit-o şi pe concubina cumnatului său.

Bărbatul urmează să fie prezentat la Judecătoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 14 august 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 26 au reţinut un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare, lovire sau alte violenţe şi influenţarea declaraţiilor. În fapt, la data de 12 august 2023, în jurul orei 22:50, poliţişti din cadrul Secţiei 26 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat, ar fi agresat fizic un alt bărbat şi o femeie, în timp ce se aflau la o adresă, din Sectorul 4”, precizează Poliţia Capitalei.

În urma verificărilor efectuate, de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit faptul că, un bărbat ar fi fost lovit de către ginerele său, în timp ce se aflau pe scara blocului, şi, ulterior, în parcare.

”De asemenea, în timpul altercaţiei, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care şi aceasta ar fi fost agresată fizic de acelaşi bărbat, ulterior, persoana în cauză părăsind zona. Totodată, bărbatul în cauză a continuat să transmită, printr-o aplicaţie de chat, mesaje de ameninţare celor două persoane, precum şi mesaje prin intermediul cărora încerca să le influenţeze declaraţiile”, arată comunicatul Poliţiei

Din cercetări, poliţiştii au identificat bănuitul, iar în urma punerii în aplicare a unui mandat de aducere, persoana în cauză a fost condusă la audieri. Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Poliţiştii au procedat şi la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului şi, întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, faţă de bărbat a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, lovire sau alte violenţe, ameninţare si influenţarea declaraţiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.